Welke Masterclasses kan je allemaal volgen?!

Elke dag iets anders, elke dag een andere smaak, alles via ZOOM én GRATIS!

En we hebben veel smaken! Masterclasses waar Persoonlijke Ontwikkeling en van 'Theorie naar Praktijk' centraal staan. Denk aan LinkedIn, duurzaamheid, storytelling en nog veel meer! Elke dag bieden we een masterclass aan. De ZOOM link staat tijdens de Week van de Stages onder de beschrijving van de masterclasses. Benieuwd wat jij allemaal kan ontdekken? Check het programma en doe mee. 

Masterclass: Vind jouw ideale stage

maandag om 12.00 uur

In de masterclass 'Vind jouw ideale stage' neemt Monique je mee in de wereld van het stagelopen. Waar begint jouw zoektocht, hoe oriënteer je je, wat verwacht een bedrijf van jou en welke sollicitatietips maken het verschil? Je komt erachter in deze masterclass.

Masterclass: Vol vertrouwen op stage

dinsdag om 12.00 uur

Kirsten zal in deze masterclass jullie meenemen in de wereld van de onzekerheden en kwetsbaarheid, het echte leven eigenlijk. Ze gaat uitleggen waarom het handig is om er mee om te leren gaan en hoe je er je kracht van kan maken. 

Masterclass: Online Profilering

Woensdag om 12.00 uur

Wanneer je solliciteert wordt je ook altijd gegoogled door het bedrijf. Wat staat er van je online, hoe ziet je LinkedIn eruit, wat post je op Instagram? Om jou voor te bereiden op je sollicitaties geeft Monique Amse (directeur Mediastages) een masterclass: online profilering. 

Masterclass: CV check!

donderdag om 12.00 uur

Laat jouw CV contoleren door ons. Hiernaast neemt Belinda je als rekruteer mee in de do and don't van een CV en motivatiebrief.

Door het laten controleren van jouw CV kun je vol vertrouwen je sollicitaties in!

Masterclass: Stagiairs begeleiden

vrijdag om 12.00 uur

Het is zo makkelijk nog niet. Bij het begeleiden van stagiairs komen er veel zaken kijken. Hoe ga ik mij verhouden tot deze persoon? Wat kan ik wel, of niet aan ze vragen? Hoeveel verantwoordelijkheid wil je iemand geven? Zo maar een aantal vragen die essentieel zijn om een goede begeleider te zijn voor stagiairs. 

Ben jij beginnend stagebegeleider en ben je benieuwd naar de kneepjes van het vak? Kom vrijdag 12.00 uur een kijkje nemen!

Behoefte aan Persoonlijke Ontwikkeling?

Check de webinars

Handige tools voor een optimaal leven. De Webinars van Kukuru gaan over persoonlijke ontwikkeling. Ze gaan over ochtendrituelen, eten, slapen, een licht leven en nog veel meer. De gasten die bij Kukuru langskomen zijn erg verschillend, maar met o.a. Ali B, Mark Tuitert en Faya Lourens zijn bekende Nederlanders ook vertegenwoordigd.

Check alle Webinars tijdens de Week van de Stages ❤

Weet jij al wat je wilt worden?

ontdek het in de carrière paden video's

Van jong talent naar jong professional. Een route vol bochten, heuvels en stoplichten. Weet jij al wat je wil worden? Check de korte video's (2-5 min) van professionals en ontdek wat de verschillende functies inhouden.