Masterclass: Vind jouw ideale stage

maandag om 12.00 uur

In de masterclass 'Vind jouw ideale stage' neemt Monique je mee in de wereld van het stagelopen. Waar begint jouw zoektocht, hoe oriƫnteer je je, wat verwacht een bedrijf van jou en welke sollicitatietips maken het verschil? Je komt erachter in deze masterclass.

Masterclass: Vol vertrouwen op stage

dinsdag om 12.00 uur

Kirsten zal in deze masterclass jullie meenemen in de wereld van de onzekerheden en kwetsbaarheid, het echte leven eigenlijk. Ze gaat uitleggen waarom het handig is om er mee om te leren gaan en hoe je er je kracht van kan maken. 

Masterclass: Online Profilering

Woensdag om 12.00 uur

Wanneer je solliciteert wordt je ook altijd gegoogled door het bedrijf. Wat staat er van je online, hoe ziet je LinkedIn eruit, wat post je op Instagram? Om jou voor te bereiden op je sollicitaties geeft Monique Amse (directeur Mediastages) een masterclass: online profilering. 

Masterclass: CV check!

donderdag om 12.00 uur

Laat jouw CV contoleren door ons. Hiernaast neemt Belinda je als rekruteer mee in de do and don't van een CV en motivatiebrief.

Door het laten controleren van jouw CV kun je vol vertrouwen je sollicitaties in!

Masterclass: Stagiairs begeleiden

vrijdag om 12.00 uur

Het is zo makkelijk nog niet. Bij het begeleiden van stagiairs komen er veel zaken kijken. Hoe ga ik mij verhouden tot deze persoon? Wat kan ik wel, of niet aan ze vragen? Hoeveel verantwoordelijkheid wil je iemand geven? Zo maar een aantal vragen die essentieel zijn om een goede begeleider te zijn voor stagiairs. 

Ben jij beginnend stagebegeleider en ben je benieuwd naar de kneepjes van het vak? Kom vrijdag 12.00 uur een kijkje nemen!