Welke Masterclasses kan je allemaal volgen?!

Elke dag iets anders, elke dag een andere smaak, alles via ZOOM én GRATIS!

En we hebben veel smaken! Masterclasses waar Persoonlijke Ontwikkeling en van 'Theorie naar Praktijk' centraal staan. Denk aan LinkedIn, duurzaamheid, storytelling en nog veel meer! Elke dag bieden we een masterclass aan. De ZOOM link staat tijdens de Week van de Stages onder de beschrijving van de masterclasses. Benieuwd wat jij allemaal kan ontdekken? Check het programma en doe mee. 

Masterclass: Online Profilering

Maandag 4 oktober om 12.00 uur

Wanneer je solliciteert wordt je ook altijd gegoogled door het bedrijf. Wat staat er van je online, hoe ziet je LinkedIn eruit, wat post je op Instagram? Om jou voor te bereiden op je sollicitaties geeft Monique Amse (directeur Mediastages) een masterclass: online profilering. 

We starten als het luchtalarm af gaat. Bij zijn is meemaken. 

Masterclass: Vind jouw ideale stage

Dinsdag 5 oktober om 12.00 uur

LET OP: Vanwege een internetstoring op het mediapark vervalt deze masterclass

In de masterclass 'Vind jouw ideale stage' neemt Kirsten je mee in de wereld van het stagelopen. Waar begint jouw zoektocht, hoe oriënteer je je, wat verwacht een bedrijf van jou en welke sollicitatietips maken het verschil? Je komt erachter in deze masterclass.

Masterclass: Vol vertrouwen op stage*

Woensdag 6 oktober om 12.00 uur

Rianne zal in deze masterclass jullie meenemen in de wereld van de onzekerheden en kwetsbaarheid, het echte leven eigenlijk. Ze gaat uitleggen waarom het handig is om er mee om te leren gaan en hoe je er je kracht van kan maken. 

*deze masterclass is eerder opgenomen maar zal speciaal voor de Week van de Stages weer online komen.

Masterclass: LinkedIn check!

Donderdag 7 oktober om 12.00 uur

Laat jouw LinkedIn profiel contoleren door ons en kijk een masterclass van de Marketing Manager Benelux van Marcel Molenaar terug. Be there!

Door het laten controleren van jouw profiel kun je vol vertrouwen je sollicitaties in!

Behoefte aan Persoonlijke Ontwikkeling?

Check de webinars

Handige tools voor een optimaal leven. De Webinars van Kukuru gaan over persoonlijke ontwikkeling. Ze gaan over ochtendrituelen, eten, slapen, een licht leven en nog veel meer. De gasten die bij Kukuru langskomen zijn erg verschillend, maar met o.a. Ali B, Mark Tuitert en Faya Lourens zijn bekende Nederlanders ook vertegenwoordigd.

Check alle Webinars tijdens de Week van de Stages ❤

Weet jij al wat je wilt worden?

ontdek het in de carrière paden video's

Van jong talent naar jong professional. Een route vol bochten, heuvels en stoplichten. Weet jij al wat je wil worden? Check de korte video's (2-5 min) van professionals en ontdek wat de verschillende functies inhouden.