WIJ ZIJN TALENT THIS WAY

Het stageplatform voor jou ❤️

Van jong talent naar jong professional. Een route die jij de komende jaren gaat bewandelen. Maar hoe doe je dat? Welke stage past bij jou en waar vind je die?

Bij Talent this way helpen wij jou bij het vinden van een stage die perfect bij je past. Dit doen wij door:
  1. Het grootste en gaafste stage aanbod aan te bieden
  2. In contact te staan met studenten, opleiders en bedrijven door het hele land
  3. Laagdrempelig en persoonlijk advies te geven. Bel, app, DM, mail of stuur een postduif

SOLLICITATIETIPS

How to become a pro

Als je op zoek bent naar een stage komt vanzelf het moment dat je gaat solliciteren. Veel mensen vinden dit spannend en zijn dan ook erg zenuwachtig als het moment daar is. Maar ondanks dat solliciteren niet makkelijk is, kan iedereen het leren. Jij dus ook!

Wist je bijvoorbeeld dat er 7 belangrijke vragen zijn die in vrijwel elk sollicitatiegesprek terug komen? Of dat het belangrijk is om het bedrijf waar je solliciteert te laten weten waarom jij bij hen aan de slag wilt? Deze en meer tips kun je vinden op onze site, want wij zijn er om jou te helpen.

Heel veel succes met solliciteren!

Hallo, met het adviesbureau

Team Talent this way staat voor je klaar. Wij helpen je om erachter te komen welke stage bij je past. Maar ook checken we graag je CV of motivatie voordat je deze opstuurt. Wil je gebruik maken van onze hulp? Bel, app, DM, mail, stuur een postduif, of vul het contactformulier in. We reageren altijd super snel!

STAGEMELDPUNT

Wij zijn er voor je.

Heb jij tijdens je stage grensoverschrijdend gedrag of discriminatie ervaren? De verantwoordelijkheid hiervoor ligt altijd bij degene die over de grens gaat en niet bij degene die het overkomt.
  1. Discriminatie kan je melden via diverse meldpunten. Zie onderstaande buttons.
  2. Wanneer je ervaringen hebt of hebt gehad met betrekking tot grens overschrijdend gedrag kan je dit melden via diverse meldpunten. Zie onderstaand.

* Slachtofferhulp Nederland (0900-0101, ma t/m vr 08.00 – 20.00 uur of via de chat op www.slachtofferhulp.nl)
* Centrum Seksueel Geweld (0800-0188, ma t/m vr 16.00 – 06.00 uur, za en zo van 20.00 tot 06.00 uur of via de chat op www.centrumseksueelgeweld.nl)
* Mind Korrelatie (0900-1450, ma t/m vr van 09.00 tot 21.00 uur, of via de chat op www.mindkorrelatie.nl)

WEEK VAN DE STAGES

Elke eerste maandag van de maand

Als het luchtalarm afgaat weet jij 2 dingen zeker. Het luchtalarm werkt en de Week van de Stages is begonnen. In deze week organiseren wij masterclasses voor studenten. Deze masterclasses zijn er om jou goed voor te bereiden op je sollicitatie, je LinkedIn profiel te verbeteren, je cv te laten checken of om je persoonlijk te leren ontwikkelen.  

Benieuwd naar de week van de stages?