WIJ ZIJN TALENT THIS WAY

Vacatures in de creatieve industrie voor jou ❤

Bij Talent this way helpen wij jou bij het vinden van een baan in de creatieve industrie die perfect bij je past. Dit doen wij door:

  1. Een groot en gevarieerd vacatureaanbod aan te bieden specifiek gericht op de creatieve industrie
  2. Laagdrempelig en persoonlijk advies te geven. Bel, app, DM, mail of stuur een postduif
  3. In nauw contact te staan met opleiders en bedrijven uit de sector door het hele land om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de sector 

SOLLICITATIETIPS

How to become a pro

Als je op zoek bent naar een baan komt vanzelf het moment dat je gaat solliciteren. Veel mensen vinden dit spannend en zijn dan ook erg zenuwachtig als het moment daar is. Maar ondanks dat solliciteren niet makkelijk is, kan iedereen het leren. Jij dus ook!

Wist je bijvoorbeeld dat er 7 belangrijke vragen zijn die in vrijwel elk sollicitatiegesprek terug komen? Of dat het belangrijk is om het bedrijf waar je solliciteert te laten weten waarom jij bij hen aan de slag wilt? Deze en meer tips kun je vinden op onze site, want wij zijn er om jou te helpen.

Hallo, met ons!

Team Talent this way staat voor je klaar. Wij helpen je om erachter te komen welke baan in de creatieve industrie bij je past. Maar ook checken we graag je CV of motivatie voordat je deze opstuurt. Wil je gebruik maken van onze hulp? Bel, app, DM, mail, stuur een postduif, of vul het contactformulier in. We reageren altijd super snel!