Ben jij altijd op de hoogte van alle nieuwtjes, actuele onderwerpen en verhalen? Ben jij creatief, nieuwsgierig en zou je graag meedenken over de inhoud van onze tv-programma’s? Ben jij thuis in de Adobe programma’s en struin jij altijd het net af naar de leukste virals? Dan is dit de kans om meters te maken en jezelf te bewijzen!

Wij zijn namelijk voor verschillende programma’s op zoek naar gedreven, enthousiaste en assertieve beeldredactie stagiairs die onze teams komen versterken.

Wat ga je doen?

  • Het bedenken, zoeken en monteren van fragmenten voor diverse programma’s binnen ITV
  • Het bewerken van foto’s in Photoshop
  • Het creatief ondersteunen van de redactie en actief mee helpen met productie
  • Het assisteren met draaien en monteren van items en castings voor verschillende programma’s

Wat krijg je er voor terug?

Wat ga je doen?

  • Het bedenken, zoeken en monteren van fragmenten voor diverse programma’s binnen ITV
  • Het bewerken van foto’s in Photoshop
  • Het creatief ondersteunen van de redactie en actief mee helpen met productie
  • Het assisteren met draaien en monteren van items en castings voor verschillende programma’s

Wie is ITV Studios Netherlands B.V.

ITV Studios Netherlands is de Nederlandse productietak van het Britse mediabedrijf ITV Studios. Dat geeft ons toegang tot de catalogus van ITV Studios en stelt ons in staat om op hoog niveau content te ontwikkelen. ITV Studios Netherlands is als een van de grootste productiehuizen van Nederland een plek waar creatieve, ondernemende en bevlogen makers werken aan content in alle mogelijke genres en voor elk platform. Wij willen inspireren en doen dat zowel in de organisatie als ver daarbuiten. Met programma’s als The Voice, Ik Hou van Holland, Married at First Sight, Weet Ik Veel, Bommetje, Het Perfecte Plaatje, De Wereld Rond met 80-jarigen, Love Island en Oogappels weten we miljoenen mensen te raken. ITV Studios Netherlands is een bedrijf waar we door middel van onze creativiteit en kwaliteit mensen inspireren.

ITV is een van de grootste mediabedrijven in de UK. ITV bestaat uit enerzijds het grootste commerciële televisienetwerk in Engeland met diverse zenders. Maar ITV is meer dan alleen televisie. Het is ook een wereldwijd productie- en distributiebedrijf, genaamd ITV Studios. ITV Studios heeft in 13 landen lokale productiehuizen. ITV Studios Netherlands is er daar 1 van. Wereldwijd werken er meer dan 5000 mensen voor ITV.

Global Entertainment, ITV Studios (GE) richt zich op de internationale verkoop en exploitatie van formats uit de catalogus van ITV Studios, Talpa en Twofour. En daaronder vallen onder andere wereldwijd fenomeen The Voice en de spin-offs The Voice Kids en The Voice Senior (134 versies in meer dan 180 landen). Maar ook het populaire ‘Love Island’, ‘Hell’s Kitchen’, ‘I’m A Celebrity…Get Me Out of Here’, ‘The Four’, ‘The Chase’ maar ook ‘Ik hou van Holland’. GE staat bekend om haar expertise op het gebied van het managen van shows die een groot publiek trekken, een groot mondiaal commercieel potentieel hebben en content via allerlei manieren, waaronder merklicenties, merchandising, commerciële integratie en digitale en sociale activiteiten, te monetariseren. Global Music & Talent Agency houdt zich bezig met de rechten van talenten tijdens én na hun deelname aan verschillende ITV Studios-shows.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Vragen over deze vacature?

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema