Van starters tot ervaren professionals

daar doen we het voor

Wij zijn Talent this way, het vacatureplatform voor de media en creatieve industrie in heel Nederland. Al zo’n 15 jaar bouwen we aan ons netwerk via ons zuster bedrijf Mediastages. We komen over de vloer bij alle productiemaatschappijen, de publieke en commerciële omroepen, creative agencies, gaming bedrijven en alle facilitaire bedrijven die aan de media en creatieve industrie gelinkt zijn.

Door onze jarenlange ervaring hebben we een grote database met professionals die ooit een stage via ons gezocht hebben. Nu helpen we hen bij hun zoektocht naar een (nieuwe) job.
Ons netwerk van opleidingen en opleiders geven ons de toegang tot hun alumni. We zijn vaak aanwezig voor voorlichting over solliciteren tijdens events van studieverenigingen.

Ons verhaal

De geschiedenis én de toekomst

We zijn jong en hebben energie voor 1000. Talent this way is in 2022 opgericht om de media en creatieve industrie te helpen in hun zoektocht naar nieuwe collega’s.

En dat is geen toeval. Sinds 2008 houden we ons via Mediastages bezig met het samen brengen van media studenten en media bedrijven, en dat doen we goed. Zo’n 400 bedrijven bieden via ons stage vacatures aan en door onze bezoeken aan mbo, hbo en wo opleidingen vinden jaarlijks duizenden studenten een stage.

Wat is er waardevoller dan nu in 2022 de volgende stap te zetten. We koppelen onze netwerken en database nu aan elkaar om (jong) professionals te helpen bij het vinden van hun (nieuwe) baan én we helpen de bedrijven in de media en creatieve industrie bij het vinden van nieuwe collega’s.

Het team

0 matches
0 vacatures
0 websitebezoek