Voor alle opleiders

DE INTERMEDIAIR TUSSEN OPLEIDING, STUDENT EN ORGANISATIE

Talent this way is het adviesbureau voor opleidingen op het gebied van stages. 

Wij koppelen jong talent aan de juiste organisaties. Welk opleidingsniveau of welke droom een student ook heeft, wij helpen bij het bemachtigen van een passende en uitdagende stageplaats. We geven individueel advies en bezoeken opleidingen om studenten een beeld te geven van hun kansen. Daarnaast staan wij dagelijks in contact met onze klanten, waardoor wij goed weten wat zij in een stagiair zoeken. Hierdoor hebben wij veel kennis in huis waarmee wij ook jullie kunnen ondersteunen.Talent this way: Week van de Stages

DOE MEE ALS ONDERWIJSINSTELLING

Talent this way heeft als doel om op een innovatieve en duurzame wijze de studenten van Nederland te begeleiden bij hun oriëntatie op de arbeidsmarkt en in de zoektocht naar hun stage(s). 

Dankzij Talent this way zijn fysieke stagemarkten bij de onderwijsinstellingen in huis niet meer nodig.

Talent this way is een online platform voor iedere student om zich te oriënteren op de arbeidsmarkt en de stagemogelijkheden in Nederland. Op het platform vind je informatie over de arbeidsmarkt en hoe deze te betreden en stagevacatures in heel Nederland. Elke eerste week van de maand vindt (online) Week van de Stages plaats.

De Talent this way: Week van de Stages is een online event van een week voor studenten die zich oriënteren op de arbeidsmarkt. Dit event bestaat uit:

  • Een Digitale vacaturemarkt. Ieder deelnemend bedrijf heeft een marktkraam met ruimte voor beeld, video, stagevacatures en (live) contact.
  • Masterclasses. Tijdens de online week vinden er dagelijks online info sessies plaats over sectoren, talentontwikkeling, stagelopen, werken en actualiteiten.
  • Video’s van Carrière-paden. Er worden carrière video’s van professionals en stagiairs getoond.
Tijdens deze stageweek is er aanvullend ruimte voor offline sessies en in de online omgeving is ruimte om te customizen per opleiding.

Programma

Talent this way: Week van de Stages

1. Een Digitale Vacaturemarkt. Ieder deelnemend bedrijf heeft een marktkraam met ruimte voor beeld, video, stagevacatures en (live) contact.

  • 24 uur bereikbaar. 5 dagen lang

2. Masterclasses. Tijdens de online week vinden er dagelijks om 12.00 uur online info sessies plaats over sectoren, talentontwikkeling, stagelopen, werken en actualiteiten.

  • Maandag: Vind jouw ideale stage
  • Dinsdag: Vol vertrouwen op stage
  • Woensdag: Online Profilering
  • Donderdag: CV Check
  • Vrijdag: Stagiairs begeleiden (voor beginnende stagebegeleiders)

3. Video’s van Carrière-paden. Er worden carrière video’s van professionals en stagiairs getoond.

  • 24 uur bereikbaar. 5 dagen lang

Bundel de krachten

Werk samen

met alle opleidingen in Nederland

We hebben allemaal 1 doel en dat maakt het makkelijker. We willen de student een fantastische start geven. We willen ze alles laten leren, zelfvertrouwen geven, hun dromen laten najagen en volstoppen met inspiratie & passie! 

Dit kunnen we alleen samen. Alle opleidingen samen voor de student. Laat daarom jouw student weten dat ze bij ons terecht kunnen voor advies, arbeidsmarkt oriëntatie, persoonlijke ontwikkeling, masterclasses, workshops en natuurlijk stages!