Van starters tot ervaren professionals

daar doen we het voor

Wij zijn Talent this way, het vacatureplatform voor de media en creatieve industrie in heel Nederland. Al zo’n 15 jaar bouwen we aan ons netwerk via ons zuster bedrijf Mediastages. We komen over de vloer bij alle productiemaatschappijen, de publieke en commerciële omroepen, creative agencies, gaming bedrijven en alle facilitaire bedrijven die aan de media en creatieve industrie gelinkt zijn.

Door onze jarenlange ervaring hebben we een grote database met professionals die ooit een stage via ons gezocht hebben. Nu helpen we hen bij hun zoektocht naar een (nieuwe) job.
Ons netwerk van opleidingen en opleiders geven ons de toegang tot hun alumni. We zijn vaak aanwezig voor voorlichting over solliciteren tijdens events van studieverenigingen.

Het team

Ontmoet de mensen achter de website

KRITISCHE KIRSTEN

Altijd scherp, altijd alert


Hiernaast is Kirsten Bense ook heel gezellig. Ze adviseert en ontzorgt opleiders, geeft voorlichtingen aan studenten en young professionals en is continu aan het zoeken naar nieuwe manier om Talent this way nog beter te maken.
ROGIER DE MARKETIER

Geweldige vent, ook de enige


Rogier de Keiser, de creatiefste en drukste van het stel met een tomeloze inzet. Weet alles van de website en hoe we jou daar heen krijgen. Tevens ook de leukste stagbegeleider die jij je als stagiair kan wensen!
FRANCISKA DE FRAAIE

Motor en olie van het bedrijf


Franciska Westenborg is ons hoofd administratie en deze rol is haar op het lijf geschreven. Ze is slim, accuraat en houdt enorm van structuur. Als jij een mail ontvangt van Talent this way is de kans heel groot dat je die van haar hebt gekregen. Ze doet namelijk alles omtrent de contracten en facturatie.
AANVOERDER MONIQUE

De aanvoerder en waterdrager


Monique Amse is de directeur van Talent this way en heeft (bijna) altijd alles onder controle en in de gaten. Als een echte aanvoerder zorgt ze voor de juiste dynamiek in het
team en haalt het beste in iedereen naar boven.
BELINDA

Bellen, mailen, appen, kletsen. Belinda is connected


Belinda Gelsema is verantwoordelijk voor het contact met onze fantastische klanten. Hiernaast is ze altijd aan het bellen met iedereen, je krijgt 9 van de 10 keer Belinda aan de telefoon als je ons belt. Heeft ze jou daar aan de lijn?

ILSE DE KORTE

Pakt alles aan en kan ook alles


Ilse Rood heeft het meest diverse palet aan werkzaamheden. Hierdoor is ze altijd druk met alles, maar echt alles! Haar grootste verantwoordelijk is het vinden van nieuwe fantastische klanten en deze dan binnen hengelen. Dus nog meer toffe vacatures op talentthisway.nl

Ons verhaal

De geschiedenis én de toekomst

We zijn jong en hebben energie voor 1000. Talent this way is in 2022 opgericht om de media en creatieve industrie te helpen in hun zoektocht naar nieuwe collega’s.

En dat is geen toeval. Sinds 2008 houden we ons via Mediastages bezig met het samen brengen van media studenten en media bedrijven, en dat doen we goed. Zo’n 400 bedrijven bieden via ons stage vacatures aan en door onze bezoeken aan mbo, hbo en wo opleidingen vinden jaarlijks duizenden studenten een stage.

Wat is er waardevoller dan nu in 2022 de volgende stap te zetten. We koppelen onze netwerken en database nu aan elkaar om (jong) professionals te helpen bij het vinden van hun (nieuwe) baan én we helpen de bedrijven in de media en creatieve industrie bij het vinden van nieuwe collega’s.

Wat cijfers op een rij

0 matches
0 instagram volgers
0 LinkedIn volgers