Alle vacatures in de media en creatieve industrie vanaf NU gratis online

Talent this way is het vacature platform voor de media en creatieve industrie. Met ruim 15 jaar ervaring als Mediastages hebben wij een groot netwerk van bedrijven en professionals opgebouwd.

Talent this way voor jou?
Het netwerk van Mediastages, dat teruggaat naar 2008, bestaat uit mbo, hbo en wo alumni en studenten die een media gerelateerde studie hebben gevolgd. Een enorm interessant netwerk voor het werven van collega’s of freelancers waar jij vanaf nu ook toegang toe hebt.

Alle vacatures in de media en creatieve industrie vanaf NU gratis online
Talent this way werkt eenvoudig en snel; binnen 10 minuten staat jouw vacature gratis online, wij werven kandidaten en jij maakt de selectie.

Wij verspreiden de vacature in ons netwerk, op de socials en als het nodig is ook via paid campagnes. De sollicitanten kan je uitnodigen of afwijzen vanuit je persoonlijke portal.
Pas als je aan het einde van het wervingsproces overeenstemming hebt bereikt met de kandidaat, en de nieuwe collega gaat van start, dan ontvang je van ons een factuur van € 1.350,- (excl. btw).

Vind je geen geschikte kandidaat, dan betaal je helemaal niets. Kortom, je betaalt alleen als je het juiste talent gevonden hebt; Talent this way.

Zet jij ook je vacatures online? Stuur een mail naar info@talentthisway.nl en we maken jouw persoonlijke inlog voor Talent this way in orde.


Publicatie datum: november 2023