#update 2 | Week van de Stages

#Update 2 Week van de Stages

You snooze, you lose. Het gaat keihard! De aanmeldingen stromen binnen, zowel studenten als bedrijven geven in grote getalen aan dat ze er bij zijn. En dat is fantastisch om te zien!

Met nog zo’n 3 weken te gaan tot de Week van de Stages zijn de voorbereidingen in volle gang. Onze websitebouwer is nog bezig om de website verder te ontwikkelen, de stagiair heeft een social media kalender gemaakt en is het adobe pakket aan het uitspelen. De lijn bij de sales support staat roodgloeiend en de Facebook campagnes draaien volle toeren.

Naast een enorme stagemarkt krijgt ook de randprogrammering steeds meer vorm. De baas van LinkedIn Benelux komt uitleggen hoe je LinkedIn echt moet gebruiken. Iris is ervaringsdeskundige op het gebied van het inzetten, vergroten en verduurzamen van je netwerk en het is geen verrassing dat ze het gaat over netwerken gaat het hebben over netwerken; voor, tijdens & na je stage. BNNVARA, ITVStudios en Endemolshine NL zullen op woensdag (Dag van de Mediastages) alle ins en out van de media verklappen. En we hebben nog veel meer!

We hebben ook nog WhatsApp mogelijkheden en formulieren waar jij een speeddate met een bedrijf kan aanvragen. Allemaal om ervoor te zorgen dat jij op 1 plek, in 1 week een stage hebt gevonden.

Ga niet snoozen, maar meld je aan!
Publicatie datum: maart 2021