Workshop | Van eerste idee tot succesvolle podcast!

Donderdag 26 november om 13.00 uur kan je meedoen met de workshop β€˜Van eerste idee tot succesvolle podcast!’

Hoe zorg je ervoor dat jouw idee voor een kick-ass podcast wordt omgezet tot succesvol eindresultaat? Met handige tips en tricks over inhoud, scripts, verhaallijn, techniek en distributie vertellen Ivo Samplonius en Rebecca van der Weijde je hoe je jouw podcastidee zo goed mogelijk kan uitwerken, uitvoeren en uitbrengen.

PodWorkz is een creatief en energiek podcast-productiebureau. Ze bedenken, produceren, faciliteren en distribueren podcasts. Kortom: ze zijn er voor elke stap van het maakproces. Of je nu met alleen een idee binnenkomt, of met een al uitgewerkt script - de studio zorgt er elke keer voor dat je weggaat met een geweldig en voor jou perfect eindresultaat. Enkele podcasts die bij PodWorkz zijn geproduceerd zijn De Wie is de Mol? Podcast, De Showbizzmoord, Personal Body Podcast, Love Matters en Klassieke Mysteries.

Rebecca van der Weijde is podcastmaakster en online redacteur bij AVROTROS. Ze is bedenker, host en maakster van o.a. de podcasts 'Klassieke Mysteries' en 'Muziek is een vrouwelijk woord'. Bij PodWorkz helpt ze mee met conceptontwikkeling en productie van nieuwe podcasts.

Ivo Samplonius is eigenaar van Studio IVO en PodWorkz en gespecialiseerd in alles wat met audio te maken heeft, van podcasts tot audionabewerking en van voice-overs tot radiocommercials. Ivo heeft een geschiedenis in de radiowereld en heeft een groot portfolio opgebouwd bij diverse mediabedrijven en omroepen.

Blijf ons volgen op INSTAGRAM voor meer informatie 😊 Publicatie datum: november 2020