Van Luyken is ruim 40 jaar geleden opgericht en gebouwd op drie pijlers: strategisch communicatieadvies, trainingen en detachering. De adviestak richt zich op positioneringsvraagstukken, communicatiestrategie, crisiscommunicatie, PR-campagnes, internal branding en public affairs. Eind 2020 verhuisden we naar onze nieuwe locatie in Haarlem, tegenover het station op het Kennemerplein. De trainers van De Trainingsstudio namen hun intrek in de nieuwe studio op het Media Park, het hart van de Nederlandse omroepwereld in Hilversum.

Wij werken voor klanten als: ARTIS, Royal Schiphol Group, LEBARA, Dr. Hauschka, BankGiroLoterij, Rotterdam The Hague Airport, Veiligheidsregio Kennemerland, Neptune Energy, DUNKIN’ DONUTS en de Europese Commissie.

Het toonaangevende managementtijdschrift Management Team verkoos Van Luyken in 2019 tot het beste communicatieadviesbureau van Nederland in de categorieën klantgerichtheid en productleiderschap.

Van Luyken is partner van PROI Worldwide, een internationaal samenwerkingsverband van meer dan 75 hooggekwalificeerde pr bureaus, verspreid over zo’n 50 landen.

De Trainingsstudio

De Trainingsstudio is het trainingslabel van Van Luyken. Het team bestaat uit doorgewinterde communicatie-experts, (ex-) journalisten en presentatoren. Met hun jarenlange ervaring in de media weten ze als geen ander hoe nieuwsorganisaties opereren en wat de valkuilen zijn bij media-optredens.

Openstaande stages

Helaas zijn er momenteel geen stageplekken beschikbaar voor dit stagebedrijf.