Wij zijn Talpa Social; een in-house social & content team van toegewijde social strategen, creatives, talent partnerships managers en content-makers (zoals redacteuren, producers, camera en editors en online content creators). Het Talpa Social team is street smart en van nature sociaal. We weten wat onze volgers leuk vinden, hoe ze praten, waarom ze lachen, hoe ze zich verbinden.

Met sterke content, merken en talenten winnen we vertrouwen en bouwen we online communities. Of het nu gaat om grote YouTube-series, een op maat gemaakte influencer campagne of een social serie. Wij creëren online impact, verbinden nieuw talent en ontwikkelen gruwelijke formats. Binnen de kracht van Talpa Network.

Heb jij het talent, zit je vol ideeën en heb je die frisse blik op social? Bij Talpa Network bieden we de mogelijkheid voor stagiaires om hun persoonlijke leerdoelen te combineren met professionele vaardigheden. Je loopt mee in het proces van A tot Z en wordt bij ons opgeleid tot volwaardig medewerker waardoor je klaar bent voor een vliegende carrièrestart na je opleiding.

Wij zijn Talpa social! Ready to join the game?

Openstaande vacatures

Helaas zijn er momenteel geen stageplekken beschikbaar voor dit stagebedrijf.