Talpa Network is een 100% Nederlands netwerk van sterke mediamerken, zoals SBS6, Radio 538, Veronica, LINDA., Net5 en StukTV.

We bereiken wekelijks 90% van alle Nederlanders. Als Nederlands mediabedrijf vinden we het belangrijk Nederlandse content en media te behouden, verrijken en ontwikkelen.

Verhalen vertellen zit in ons DNA. Want het zijn verhalen die een land haar identiteit geven. Wij vertellen de verhalen van Nederland.

Verhalen die energie geven. Verhalen waarin we ons thuis voelen. Verhalen die voor veel Nederlanders nu al dagelijkse kost zijn.

Maar waar we steeds nieuwe slimme manieren bij bedenken om nog meer Nederlanders, nog beter te raken. Dag en nacht. 1 op 1 met de massa.

We zijn benieuwd naar jullie verhalen en vooral naar een frisse blik. Bij Talpa Network bieden we de mogelijkheid voor stagiairs om hun persoonlijke leerdoelen te combineren met professionele vaardigheden. Kijk eens bij onze stagevacatures, we komen graag met jou in contact!

P.S. Kijk ook eens bij Talpa Entertainment Producties; een puur Nederlandse televisieproductiemaatschappij die afgelopen jaar door mediatycoon John de Mol is opgericht.


De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Bekijk het stagebedrijf

Openstaande stages

Helaas zijn er momenteel geen stageplekken beschikbaar voor dit stagebedrijf.