Bij Senior Publications Nederland maken we niet alleen Plus Magazine, maar ook de website Plusonline.nl, die elke maand 1 miljoen unieke bezoekers trekt, en een Facebook pagina met meer dan 100.000 fans. En ook de succesvolle websites Gezondheidsnet – de grootste in zijn soort – en Fietsen123.

Plus Magazine is er voor actieve 50-plussers die niet achter de geraniums zitten, maar graag de wereld rondreizen, geïnteresseerd zijn in mode en beauty, alles over hun gezondheid willen weten en hoe ze slim met hun geld kunnen omgaan. Met deze spannende mix van onderwerpen is Plus Magazine het grootste maandblad van Nederland geworden, met een oplage van een kwart miljoen en een bereik van een miljoen lezers. Ben jij een student die het leuk vindt om creatief na te denken over hoe je onze doelgroep bereikt? Bij ons krijg je alle kansen!

Wil jij veel leren van ervaren journalisten die een A-merk maken? Of wil je weten hoe we met (online) marketing de juiste doelgroepen bereiken met onze mooie media? Of hoe je met websites en mailings zorgt voor omzet? Bij ons gezellige, ondernemende en no-nonsense bedrijf krijg je alle ruimte en begeleiding die je nodig hebt om jouw talent te laten groeien!

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Openstaande stages

Helaas zijn er momenteel geen stageplekken beschikbaar voor dit stagebedrijf.