Plugged Live Shows creëert en produceert bijzondere show belevingen, over de hele wereld. Belevingen met een boodschap, esthetiek en met een afgemeten combinatie van meaning en fascination. Dankzij deze formule weet Plugged Live Shows als geen ander hoe ze een boodschap, een verhaal, in een onvergetelijke live beleving, bij het publiek moeten laten binnenkomen. Alles met maar één doel: het creëren van een onvergetelijke meaningful memory.

Plugged Live Shows is er voor de speciale events en gelegenheden; van exclusieve dinner experiences tot next-level product lanceringen en ceremonies. Voor wie op zoek is naar een bijzonder evenement kant bij Plugged Live Shows terecht voor:
- Custom-made live shows; kortstondige momenten waarmee een hoge impact wordt gecreëerd,
- Showprogramma’s; waarin het podium- of zaalprogramma volledig in een beleving wordt omgetoverd,
- Experience Designs; een complete immersive ervaring, waarin Plugged Live Shows vanaf het beginstadium als partner meedenkt over de conceptontwikkeling van het evenement.

Voor welke optie de opdrachtgever ook kiest, Plugged Live Shows doet er alles aan om het verhaal op onderscheidende wijze over te brengen. Tot in de kleinste details. Om dit te kunnen doen beschikt Plugged Live Shows over eigen studio’s waarin shows en venues volledig worden gevisualiseerd, geprogrammeerd, waar partituren worden geschreven en eigen muziek wordt gecomponeerd.

Dus. Voor wie creativiteit geen grenzen kent, voor wie communicatie meer is dan een boodschap en luchtkastelen geen dagdromen zijn…

Join us on our voyage!

Openstaande vacatures

Helaas zijn er momenteel geen stageplekken beschikbaar voor dit stagebedrijf.