Werken bij Omroep Brabant, dat is werken aan iets wat er écht toe doet. In een wereld waarin informatie gemakkelijk te verkrijgen – en publiceren – is, zorgen wij iedere dag voor objectief, betrouwbaar en eigentijds nieuws. Zodat mensen weten wat er speelt in de regio. Bij Omroep Brabant zijn we namelijk trots op onze provincie. We zijn vergroeid met Brabant. Zoals ook het worstenbroodje dat is, Guus Meeuwis of het jaarlijkse carnaval. Dat ‘gevoel van hier’ is wat wij de Brabander mee willen geven.

Met resultaat. Vandaag de dag behoren we namelijk tot de grootste, regionale omroepen van Nederland. Alles wat in de achtertuin van Brabant gebeurt hoor, lees en zie je bij ons het eerst. Via onze website en apps, maar ook nog steeds via radio en televisie. Met jaarlijks ruim 300 miljoen online bezoeken behoren we tot de landelijke top 10 van online nieuwsmedia. Dat houden we graag zo. En daar hebben we mensen voor nodig. Mensen zoals jij.

Werken bij Omroep Brabant is werken met de zachte G van Gemoedelijk, Gastvrij én Gezellig. Zo zorgen we ervoor dat je snel ‘thuis in Brabant’ bent.

Openstaande vacatures

Helaas zijn er momenteel geen stageplekken beschikbaar voor dit stagebedrijf.