Nosh Foodfilms is een productiehuis gespecialeerd in high end food commercials, online content en fotografie. Je kent vast de commercials waarin je de perfecte KFC hamburger, Subway sandwich of boterham met Paturain in tegenkomt. Daar zitten wij als team achter om dit van A tot Z visueel aantrekkelijk op beeld te krijgen. Uiteraard gaat er voor de shootdag(en) een pre-productie periode aan vooraf waarin alles tot in de puntjes met de klant wordt besproken. Hier is de producer verantwoordelijk voor. Als stagiair ben jij de steun en toeverlaat van de producer en kan jij mee kijken (leren!) hoe dit proces verloopt tot aan de post-productie waarin alle mooie beelden samen komen in de edit tot een film. De stagiair die wij zoeken is hands on, leergierig en assertief. Je denkt vooruit en bent niet bang om fouten te maken. Nosh geeft je veel vrijheid om te ontdekken en daar waar nodig de begeleiding om je te sturen.

Nosh bestaat uit een team van 6 waardoor we veel met elkaar schakelen en jij ook de kans hebt om allround te snuffelen om er zo achter te komen wat nou echt bij je past.

De studio van Nosh zit direct aan het kantoor in Amsterdam-Noord, waar veel magie plaatsvindt om eten en drinken van hun mooiste kant in beeld te brengen. Neem vooral een kijkje op de website om het laatste werk te zien;
https://noshfoodfilms.com/

Wellicht nog leuk om te weten dat Nosh een onderdeel is van de Wenneker Group waarin 7 bedrijven samen komen (Wenneker Amsterdam, Wenneker Belgie, Peek Photography, Volstok, Bsmart, Crush en dus Nosh Foodfilms). Onderling werken wij samen en wisselen we projecten uit aangezien ieder zijn eigen expertise heeft.

Openstaande vacatures

Helaas zijn er momenteel geen stageplekken beschikbaar voor dit stagebedrijf.