Loods 5 bestaat sinds 1999.
Wat begon als fabrieksoutlet is uitgegroeid tot een volwaardige woonwinkel waar je met iedere woonwens terecht kan. We werken met honderden deelnemers die elk een uniek assortiment aanbieden. Hierdoor vind je bij ons niet één, maar tientallen verschillende stijlen. In de winkels en online kun je terecht voor nieuwe meubels en woonaccessoires maar ook voor een flinke dosis inspiratie. Concept Bij Loods 5 werken we samen met verschillende deelnemers en daarom wisselt ons assortiment continu. Deelnemers huren bij ons winkelruimte (een unit) waar ze hun eigen collectie laten zien. Niet iedereen kan een unit bij ons huren: we stellen hoge eisen aan onze deelnemers zodat ons assortiment onze klanten blijft inspireren en verrassen.

Bij Loods 5 geldt een Cash Carry concept. Zie je een leuk artikel? Stop het in je winkelwagen en reken het af bij de kassa! Anders dan het concept doet vermoeden, kan bij ons alleen worden afgerekend met pinpas, creditcard of Loods 5 cadeaukaart. Snel, veilig en betrouwbaar. Kortom: Onze deelnemers zorgen voor een divers en verrassend assortiment dat iedere dag verandert en wij zorgen voor een fijne winkelervaring en inspiratie.

Vergeet tijdens het shoppen niet een kop koffie te drinken in ons restaurant Loods 5 Lekkers!

Winkels
We kiezen ervoor om zowel in toegankelijke nieuwbouw als in industrieel erfgoed te vestigen. In Zaandam vind je ons bijvoorbeeld in de oude Bruynzeel fabriek en in Maastricht zijn we gevestigd in de oude Sphinx fabrieken. We geven deze prachtige oude panden een nieuwe invulling die past bij de 21ste eeuw, zonder in te leveren op het karakter en de uitstraling van de bestaande bebouwing. Onze nieuwste winkel in Duiven is dan weer gloednieuw gebouwd. Al onze winkels zijn makkelijk bereikbaar en hebben voldoende parkeerplek. Inspireren Iedere dag werken tientallen stylisten aan een mooiere, betere winkel. Daarvoor geven we ze alle ruimte, want in totaal heeft Loods 5 98000 vierkante meter winkelruimte.

Op verschillende plekken in de winkel laat ons ervaren stylingteam je de mooiste artikelen uit de collectie zien, maar natuurlijk nodigen we je ook uit om de parels uit ons assortiment zelf te vinden in de tientallen units.

Online
Sinds 2009 heeft Loods 5 een eigen webshop, hier vind je een selectie uit ons assortiment. Je bestelt er banken, kasten, tafels en woonaccessoires online. Makkelijk, omdat we je aankopen gewoon bij je thuis afleveren. Doe inspiratie op op de blog, lees onze magazines online, blijf op de hoogte dankzij de nieuwsbrief en volg ons op social media voor de nieuwste woonstijlen!

Geschiedenis
In 1999 kregen we de kans om in een leegstaande loods met vijf schuine daken een fabrieksoutlet te beginnen. De naam Loods 5 was geboren, maar de vergunning kwam niet rond. Het alternatief was de oude Bruynzeel fabriek in Zaandam, waar we tot op de dag van vandaag zijn gevestigd!

Openstaande vacatures

Helaas zijn er momenteel geen stageplekken beschikbaar voor dit stagebedrijf.