KPN is marktleider in Nederland als het gaat om telecommunicatie- en ICT-infrastructuur. Onze vaste netwerken (koper en glasvezel) en mobiele netwerken (2G, 3G en 4G) staan bekend als de beste. Onze klanten kunnen zorgeloos genieten van telefonie, internet en televisie. Altijd en overal.
We verbinden en helpen de samenleving met onze ICT-dienstverlening die innovatief en veilig is. KPN kent de Nederlandse samenleving als geen ander; we zijn vertrouwd met de cultuur en de wetgeving. ICT verbindt daarbij alles en iedereen en heeft daarmee een cruciale maatschappelijke rol gekregen. Wij zijn ons hiervan zeer bewust en nemen daarin onze verantwoordelijkheid. Onze klanten vertrouwen blindelings op onze dienstverlening; nu en in de toekomst. Zo verzorgt KPN bijvoorbeeld al jaren de techniek achter het 112-netwerk voor de hulpdiensten. Maar we bieden bijvoorbeeld ook veilige cloudoplossingen die het mogelijk maken om tijd- en plaats onafhankelijk te werken. Het Nieuwe Leven & Werken is een maatschappelijke trend die KPN uiteraard zelf als werkgever ook toepast.
We anticiperen op de snel veranderende wereld. We versterken onze organisatie, vereenvoudigen en vernieuwen onze ICT diensten en laten ons aandeel in de markt groeien.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar