WIE ZIJN WE?
Bij Indicia werken digitale denkers en doeners. Creatieve geesten, analytische bèta’s en ondernemende types. Allemaal gedreven om als team oplossingen te maken die opdrachtgevers slimmer laten werken. We geloven dat de beste ideeën niet uit de lucht komen vallen. Ze ontstaan als collega’s zich vrij voelen om hun expertise en mening te delen. Als je elkaar uitdaagt om te leren en te groeien. Als je de beste versie van jezelf mag worden, door gewoon jezelf te zijn. Slim in digital – een belofte aan opdrachtgevers én aan onze eigen mensen.

WAT WIJ DOEN?
Indicia ontwikkelt digitale oplossingen voor marketing & sales, digitale communicatie en bedrijfsvoering. Dat lukt niet zonder gepassioneerde mensen die in een team samen werken en blij worden van resultaten boeken. We bereiken dat door oplossingen te maken die opdrachtgevers slimmer laten werken.

AANDACHT VOOR JONG TALENT
Indicia maakt werk van persoonlijke groei. Binnen Indicia én in de wereld om ons heen. Door talent te ontwikkelen. Door kennis te delen. Door actief te werken aan een gezonde manier van leven. Dat doen we als bedrijf. Maar vooral als betrokken mensen. We hebben veel aandacht voor studenten. Met stageplekken en programma’s waarin we studenten uitdagen innovatieve oplossingen te vinden voor praktische problemen. We besteden veel tijd aan kennisdeling en verdieping, onder meer tijdens Drupal-Jams en Tweakers Summits. Ook geloven we in het belang van sport. Door het zelf te doen, in clinics, trainingen en challenges. En: door het sponsoren van Willem II en nog veel meer sportclubs en evenementen. Tot slot sponsoren we ook Tilburgse initiatieven als kunststichting Kobra, de Verbeeten Challenge en Roze Maandag.

Openstaande vacatures

Helaas zijn er momenteel geen stageplekken beschikbaar voor dit stagebedrijf.