Groepsuitjes Breda BV is de overkoepelende organisatie van Bootje Varen Breda, BAAI Breda, Groepsuitjes Breda, Kookstudio Breda en het evenement Breda Drijft. Met een jong en enthousiast team van 10 vaste medewerkers en ongeveer 75 oproepkrachten zijn wij het hele jaar door druk in de weer om een glimlach te toveren op de gezichten van duizenden gasten die jaarlijks één of meerdere keren deelnemen aan een van onze uitjes of evenementen!
Bootje Varen Breda is meer dan alleen een boottochtje door de Bredase Singels. Met onze luxe sloepen varen we ruim 30.000 gasten per jaar door Breda met heerlijke BBQ’s, borrelarrangementen of een heerlijke lunch aan boord.

BAAI Breda is de opstaplocatie van Bootje Varen Breda, maar dienst sinds juni 2019 ook als prachtige horecalocatie aan het water met een heerlijk festivalsfeertje. Dat sfeertje brengen we tot leven met publieke events zoals de VrijmiBAAI, maar juist ook door middel van zakelijke events.

Bij Kookstudio Breda organiseren we verschillende kookworkshops voor onder andere bedrijfsuitjes, vriendenuitjes en familie-uitjes.

Tot slot organiseren we Breda Drijft: een uniek evenement waarbij jaarlijks bijna 3000 deelnemers in rubberboten, opblaasflamingo’s en zwembaden het water op gaan om te genieten van toffe acts, de zon en heerlijke drankjes!

Bij al onze bedrijven en events streven we naar één ding: een onvergetelijke dag voor onze gasten! Voor meer informatie over de verschillende bedrijven kun je de websites bezoeken.

Openstaande vacatures

Helaas zijn er momenteel geen stageplekken beschikbaar voor dit stagebedrijf.