Bron is het onafhankelijke nieuwsplatform van Fontys Hogescholen. De redactie bestaat uit een klein team journalisten, dat dagelijks schrijft over onderwerpen die interessant zijn voor studenten en medewerkers van Fontys Hogescholen.

Naast onze website, beheren we een instagram-account. Voor beide media geldt dat we niet alleen geschreven tekst, maar ook video’s en andere audiovisuele producties publiceren.

Fontys behoort tot de grootste hogescholen van Nederland. Meer dan 44.000 studenten volgen er een opleiding en er werken ruim 5.000 mensen. Het opleidingsaanbod is navenant breed en gaat van de studies als Social Work en Docent Beeldend Vormen naar Commerciële Economie en Werktuigbouwkunde. We hebben dus een flink bereik én een breed scala aan onderwerpen om over te schrijven.

We werken afwisselend in Eindhoven, Tilburg en thuis en soms ook op een van de andere vijf locaties van Fontys, zoals Venlo.

Wie stageloopt bij Bron heeft veel vrijheid om zelf met onderwerpen te komen en die uit te werken. Wij verwachten van onze stagiaires creativiteit en dat ze zelfstandig kunnen werken. Bron biedt je daarbij een intensieve begeleiding die je journalistieke vakmanschap een flinke boost kan geven.

Aanmelden voor speeddate

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Openstaande stages

Helaas zijn er momenteel geen stageplekken beschikbaar voor dit stagebedrijf.