Blacklist Creative is oorspronkelijk ontwikkeld om de behoeften van interne teams te ondersteunen en we bedienen nu grote omroepen en merken over de hele wereld door boeiende, awardwinning creatieve content te leveren. Dit doen we voor merken zoals Disney, Comedy Central, Amazon Prime, National Geographic en vele anderen. Blacklist biedt de voordelen van een flexibel intern team met de frisse blik en efficiëntie van een externe service. We creëren kwaliteitscontent die het merk van onze klanten begrijpt, hun publiek aanspreekt en indruk maakt op hun stakeholders. We streven ernaar een omgeving te creëren waarin onze medewerkers geinspireerd worden en zich van hun beste creatieve kant kunnen laten zien.

Blacklist Creative is oorspronkelijk ontwikkeld om de behoeften van interne teams te ondersteunen en we bedienen nu grote omroepen en merken over de hele wereld door boeiende, awardwinning creatieve content te leveren. Dit doen we voor merken zoals Disney, Comedy Central, Amazon Prime, National Geographic en vele anderen.

Blacklist biedt de voordelen van een flexibel intern team met de frisse blik en efficiëntie van een externe service. We creëren kwaliteitscontent die het merk van onze klanten begrijpt, hun publiek aanspreekt en indruk maakt op hun stakeholders. We streven ernaar een omgeving te creëren waarin onze medewerkers geïnspireerd worden en zich van hun beste creatieve kant kunnen laten zien.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Openstaande stages

Helaas zijn er momenteel geen stageplekken beschikbaar voor dit stagebedrijf.